3, 4 of 5 daagse busreis Londen

Verken deze prachtige wereldstad tijdens een korte stedentrip. Je reist comfortabel met de bus naar Londen, waar alles voor je geregeld is – inclusief hotel en ontbijt en tour met de bus.

3-daagse busreis Londen

🚎 Reis met bus naar Londen

🛏️ 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

🇬🇧 1,5 dag in Londen

4-daagse busreis Londen

🚎 Reis met bus naar Londen

🛏️ 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

🇬🇧 2 volle dagen in Londen

5-daagse busreis Londen (tip)

🚎 Reis met bus naar Londen

🛏️ 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

🇬🇧 3 volle dagen in Londen

Busreis naar Londen – programma

Of je nou kiest voor een 3, 4 of 5-daagse stedentrip naar Londen, alle programma’s bestaan uit drie delen, waar de heenreis en terugreis vanzelfsprekend onderdeel van zijn. De tijd in Londen wordt afhankelijk van de duur van de trip uitgebreid met bijvoorbeeld meer vrije tijd om Londen te verkennen, of een trip naar Windsor.

Heenreis

De eerste dag draait voor alle busreizen om de heenreis. Je zal vanaf Nederland naar Londen afreizen. Afhankelijk van het aantal dagen dat je verblijft in Londen, zal je of naar het hotel worden gebracht, of naar het centrum van Londen worden gebracht. Bij een 3 daagse trip krijg je bijvoorbeeld meteen de ruimte om Londen te verkennen, omdat je maar beperkt de tijd hebt.

In Londen

Een stedentrip naar Londen maak je vanzelfsprekend om de stad te verkennen. Welke busreis naar Londen je ook kiest, er is ruimte om de stad te verkennen. Of dat nou door middel van een bus stadstour is, of door de vrije tijd die je krijgt om de stad te verkennen. Bekijk vooral de bezienswaardigheden in Londen en zoek vooraf uit wat je het liefste wil zien en bezoeken in Londen.

Terugreis

Na het verblijf in Londen brengt de bus je vanzelfsprekend weer terug naar Nederland. Je zal weer worden afgezet waar je ook bent opgestapt. Vooraf is er nog een mogelijkheid om een hapje te eten, zodat je met een hoop nieuwe indrukken maar voldaan naar huis kan afreizen

Dit zit er bij een busreis inbegrepen..

Wij raden de 5 daagse busreis aan, zodat je genoeg tijd hebt om in Londen door te brengen.

Inclusief busreis

De reis is volledig verzorgd en je reist met een moderne touringcar naar het centrum van Londen

Inclusief hotel & ontbijt

Bij het boeken van en Busreis Londen is het hotel en ontbijt inclusief. Je verblijft net buiten het centrum en je bus brengt je naar de stad.

Inclusief tour met bus

De buschauffeur verzorgt een stadstour door Londen. Je rijdt langs de meest bekende bezienswaardigheden.

Met een moderne bus naar Londen afreizen

touring car naar londen
binnenkant bus
bus binnenkant stoelen

Als je een busreis naar Londen boekt, dan zal ja afreizen met een moderne touringcar. Deze touringcar is van alle faciliteiten voorzien en beschikt over comfortabele stoelen. Je mag daarnaast ook 20kg bagage meenemen zonder daar extra voor te betalen.

3, 4 of 5 dagen naar Londen met de bus

Als je een stedentrip met de bus naar Londen wil maken, kan je er voor kiezen om 3, 4 of zelfs 5 dagen te verblijven in Londen en omgeving. Hoe langer de stedentrip is, hoe meer tijd er is de verschillende bezienswaardigheden in en rondom Londen te bekijken. Bij de 5-daagse stedentrip, is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om Windsor te bezoeken. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alle dagen in het centrum van Londen te vertoeven, want ook daar is meer dan genoeg te zien en te doen.