Busreis Londen 4 dagen

Verzorgde stedentrip van 4 dagen naar Londen. Reis nu met de bus af naar Londen tijdens deze 4 daagse stedentrip. Je reist met de bus heen en weer en tijdens je verblijf in Londen overnacht je in een comfortabel hotel inclusief ontbijt.

bus naar londen 4 dagen

4-daagse busreis naar Londen – Programma

Dag 1: heenreis

De Busreis van 4 dagen naar Londen vertrekt vroeg in de ochtend. Dit komt er dus op neer dat je op de eerste dag naar Londen toe rijdt. De bus brengt je in de avond naar het hotel toe. De bus rijdt via de Eurotunnel of gaat met de ferry, dit is afhankelijk van de datum die je kiest voor de stedentrip. Omdat je ’s avonds in het hotel aan komt, kan je goed uitrusten om de volgende dag Londen te verkennen.

Dag 2: vrije tijd in het centrum van Londen of een boottocht op de Thames

Eenmaal aangekomen in Londen, is er natuurlijk geen ontkomen aan; het Engelse ontbijt. De hotels serveren een Engels ontbijt buffet met keuze uit het Engelse of continentale ontbijt. Na het ontbijt zal de buschauffeur jullie meenemen voor een stadstour door Londen. Uiteraard wordt de eigen bus hiervoor gebruikt, waardoor je comfortabel kan blijven zitten, maar toch vele plekken van Londen van verkennen. Zo komt de bus onder andere langs the Londen Eye, de Tower Bridge, Buckingham Palace en Big Ben.

Na de stadstour is er ruimte om te kiezen voor een boottocht over the Thames, of juist Londen zelf te verkennen. Tijdens de boottocht op de Thames, zie je Londen van een totaal ander perspectief. Ook is de boottocht een rustige manier om te genieten van de mooie stad en het water, zeker als het mooi weer is. Mocht je er voor kiezen om zelf Londen te ontdekken, dan is er alle tijd om de stad in te gaan. Het is goed om rekening te houden dat het handig is om dan een Oyster Card aan te schaffen. De ‘Oyster Card’ is de OV chipkaart van Londen. Als je zelf Londen gaat verkennen, kunnen wij in ieder geval alvast Covent Garden en Borough Market als unieke plekken. Na de dagbesteding in het centrum van Londen, haalt de bus je weer op en wordt je weer naar het hotel gebracht.

Dag 3: vrije tijd in het centrum van Londen

Op de derde dag is er alle tijd om zelf weer Londen te ontdekken. De buschauffeur zal je afzetten in het centrum van Londen, waar je alle tijd krijgt om de mooiste bezienswaardigheden, musea en activiteiten te ervaren. Aan het einde van de dag haalt de buschauffeur je weer op en brengt je naar het hotel.

Dag 4: terugreis

Ook de allerlaatste dag begint met het ontbijt, waarna de bus weer richting Nederland zal vertrekken. Ook de laatste dag staat volledig in het teken van de busreis. Voor aankomst op de opstap plaats is er nog ruimte om wat te eten, waarna je weer wordt afgezet op de zelfde plek waar je bent opgestapt.

Wat zit er bij deze busreis inbegrepen?

Alles alvast geregeld voordat je op reis gaat, van busreis tot hotel en ontbijt. Dat is het voordeel van een volledig verzorgde busreis naar Londen.

Inclusief busreis

Reis comfortabel met een moderne bus naar Londen toe. De bus beschikt over alle faciliteiten voor een relaxte busreis.

3 dagen hotel & ontbijt

De 4 daagse busreis naar Londen is inclusief hotel en ontbijt. De hotels zijn moderne hotels en je verblijft in een tweepersoonskamer.

Inclusief stadstour met de bus

Je maakt een stadstour door langs de meest belangrijke bezienswaardigheden te rijden. Dit allemaal door de eigen buschauffeur.

Moderne tour bus staat gereed voor 4 dagen Londen

touring car naar londen
binnenkant bus
bus binnenkant stoelen

De busreis naar Londen wordt gemaakt in een moderne en comfortabele touring car. Deze touring car beschikt over alle faciliteiten om de reis zo prettig mogelijk te maken. Bij het boeken van de busreis zit er ook standaard 20kg bagage inbegrepen.

4 dagen naar Londen met de bus? Stap hier op.

Waar je bij vliegen altijd naar het vliegveld moet afreizen, is dat bij de busreis naar Londen van 4 dagen niet nodig. Je kan namelijk door heel Nederland opstappen, of dat nou in Amsterdam of Eindhoven is. De bus haalt je op bij de aangegeven opstap plaats. Tijdens het boeken dien je aan te geven waar je wenst op te stappen. Je wordt na de reis ook weer op deze plek afgezet. Bekijk hieronder waar je kan opstappen als je een busreis naar Londen van 4 dagen boekt.

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Beek-Elsloo, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle. 

Boek nu een 4 dagen stedentrip naar Londen

Check nu de beschikbaarheid voor de Busreis Londen 4 dagen en boek online. Veel van de reizen hebben een vertrekgarantie, zodat je zeker weet dat de busreis ook doorgaat. Per datum wordt dit handig aangegeven, zodat je met zekerheid op vakantie gaat.

Liever 3 of 5 dagen naar Londen?

Mocht je 4 dagen net te lang of te kort vinden, kan je de keuze maken om juist korter of langer te gaan. Zo wordt er ook een 3 daagse stedentrip en een 5 daagse stedentrip aangeboden. Het grote voordeel van de 3 daagse stedentrip is dat je ’s nachts met de bus rijdt. Het grote voordeel van de 5 daagse stedentrip, is dat je simpelweg meer tijd hebt om Londen te verkennen. Je hebt dan namelijk 2 volle dagen om de stad te verkennen.

Bezienswaardigheden in Londen

bezienswaardigheden londen

Big Ben

st pauls cathedral londen

St. Pauls Kathedraal

buckingham palace londen

Buckingham Palace

In Londen zijn een aantal zeer aan te raden bezienswaardigheden te zien. Een deel van deze bezienswaardigheden zal je al zien, dankzij de stadstour die je met de bus door Londen maakt. Daarnaast kan je er natuurlijk voor kiezen om in je vrije tijd de stad verder te ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld naar Buckingham Palace, Trafalgar Square of London Eye gaan. Wij hebben alvast onze meest favoriete bezienswaardigheden in Londen onder elkaar gezet – inclusief de optie om alvast tickets vooraf te kopen, zodat je zeker bent van een entreebewijs.