Busreis Londen 3 dagen

Verzorgde busreis van 3 dagen naar Londen. Ontdek nu de wereldstad Londen door een 3 daagse stedentrip te boeken. Je verblijft in een hotel inclusief ontbijt en de bus brengt je naar het centrum van Londen.

header

3-daagse busreis naar Londen – Programma

Dag 1: heenreis

In de avond/nacht ervoor vertrekt u met de bus richting Londen. De bus gaat of door de Eurotunnel, of u zult met de Ferry naar London gaan. Het fijne hiervan is dat u ‘s ochtends in Londen aan komt! De buschauffeur zet u af bij Embankment, waardoor u zich direct in het centrum van Londen bevindt. Deze dag heeft u alle vrije tijd om Londen zelf te ontdekken. ‘s Avonds wordt u door de bus chauffeur weer opgehaald en naar het hotel gebracht.

Dag 2: in Londen

Na een heerlijke nachtrust en Engels ontbijtbuffet, vertrekt de bus voor een stadsrondrit door Londen. De touring car rijdt langs verschillende bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld de London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, Piccadilly Circus en Trafalgar Square. Zo heb je in één ochtend de meest belangrijke bezienswaardigheden van Londen kunnen zien. Uiteraard kan je er ook voor kiezen, om de hele dag vrij te nemen en niet deel te nemen aan het programma. Zo kan je bijvoorbeeld door het centrum van Londen wandelen en echt de tijd nemen om alle bezienswaardigheden goed te zien.

In de middag zal u weer worden afgezet bij Victoria Embankment. De middag heeft u weer vrije tijd om Londen te ontdekken. Ook kan u er voor kiezen om een boottocht over de Theems te maken. Echte aanraders daarnaast zijn Hyde Park voor rust en natuur, Covent Garden of Oxford Street om te shoppen of juist Borough Market om heerlijk te eten. Aan het einde van de dag wordt u weer opgehaald door de bus chauffeur en naar het hotel gebracht.

Dag 3: terugreis

Dag drie begint vanzelfsprekend opnieuw met een heerlijk traditioneel Engels ontbijt. Na een intensieve dag 2, is op dag 3 helaas alweer weer de terugreis naar Nederland aangebroken. Na het ontbijt vertrekt de bus weer naar Nederland. Voordat u weer wordt afgezet op de opstap plaats kan u er nog voor kiezen om een hapje te eten. Wat een indrukken zal u hebben opgedaan. Hopelijk heeft u genoten van de busreis, rondrit en natuurlijk het prachtige en indrukwekkende Londen.

Wat zit er bij deze busreis inbegrepen?

Het grote voordeel van een volledig verzorgde busreis boeken, is dat je nergens meer om hoeft te denken. Of het nou om vervoer of het hotel gaat, alles is alvast geregeld.

Inclusief busreis

De reis is inclusief het vervoer in een moderne en comfortabele touringcar naar Londen. De bus reist via de Eurotunnel of met de Ferry.

2 dagen hotel & ontbijt

Ook het hotel en ontbijt is volledig verzorgd. Je verblijft in een modern hotel met ontbijt, eigen badkamer en Wifi.

Inclusief stadstour met de bus

De buschauffeur laat je Londen zien door middel van een bus tour. Na de bus tour heb je alle tijd om de stad zelf te verkennen.

Comfortabel 3 dagen met de bus naar Londen

touring car naar londen
binnenkant bus
bus binnenkant stoelen

Als je een busreis boekt, dan kan je op meerdere plekken door heel Nederland opstappen. De bus is een moderne touring car, waardoor je over alle gemakken beschikt. Je mag daarnaast 20kg bagage meenemen.

3 dagen naar Londen met de bus? Bekijk de opstap plaatsen.

Als je met de bus naar Londen gaat, dan heb je het grote voordeel dat je op meerdere plekken door Nederland kan opstappen. Waar je bij het vliegtuig gebonden bent aan de Nederlandse vliegveld, ben je met de bus een stuk flexibeler. Door heel Nederland vertrekt de bus vanaf meerdere opstap plaatsen zoals Amsterdam, Breda, Den Haag en zelfs Maastricht. Bekijk nu hieronder wat de opstap plaatsen voor de 3 daagse busreis naar Londen zijn.

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Beek-Elsloo, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle.

Check nu de beschikbaarheid van deze Busreis Londen 3 dagen

Check nu snel en gemakkelijk online de beschikbaarheid. Ook wordt er direct aangegeven of er een vertrek garantie is voor deze busreis. Online boeken doe je eenvoudig online en de bevestiging ontvang je direct na het voltooien van de boeking.

Liever 4 of 5 dagen naar Londen?

Als je een stedentrip met de bus naar Londen wil maken, kan je er voor kiezen om 4 of zelfs 5 dagen te verblijven in Londen en omgeving. Hoe langer de stedentrip is, hoe meer tijd er is de verschillende bezienswaardigheden in en rondom Londen te bekijken. Bij de 5-daagse stedentrip, is bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om Windsor te bezoeken. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om alle dagen in het centrum van Londen te vertoeven, want ook daar is meer dan genoeg te zien en te doen.

Bezienswaardigheden in Londen

bezienswaardigheden londen

Big Ben

st pauls cathedral londen

St. Pauls Kathedraal

buckingham palace londen

Buckingham Palace

Als je voor het eerst naar Londen gaat, is er enorm veel te zien en doen. De bustour door het centrum van Londen brengt je langs een aantal bekende bezienswaardigheden, maar er is natuurlijk nog veel meer te zien. Tijdens de meerdaagse bustrip naar Londen, krijg je ook de tijd om de stad zelf te verkennen. Bekijk nu hier welke bezienswaardigheden het absoluut waard zijn en koop alvast tickets online. Bekijk alle bezienswaardigheden in Londen hier..