Bezienswaardigheden Londen

Als je een stedentrip naar Londen, wil je er vanzelfsprekend het meeste uit halen. Londen heeft een flink aantal bezienswaardigheden te bieden, dus het is belangrijk om vooraf goed te plannen en te bepalen wat je wel en niet wilt gaan zien. Hieronder kan je onze favoriete bezienswaardigheden in Londen vinden. Uiteraard zijn er een flink aantal activiteiten, zoals musea in Londen te vinden.. al deze activiteiten in Londen kan je hier vinden.

opstapplek bus naar londen
bezienswaardigheden londen

Big Ben

Iconisch en herkenbaar voor Londen is toch wel de Big Ben. De Big Ben is de grote klok in klokkentoren van het Palace of Westminster. De bouw van de Big Ben is in 1859 afgerond en sindsdien een iconische bezienswaardigheid.

tower bridge londen

Tower Bridge

De Tower Bridge zal je vast en zeker bekend voor komen. Te zien in vele films en magazines, waar in Londen een hoofdrol speelt. Elke dag passeren er meer dan 50.000 mensen deze brug!

st pauls cathedral londen

St. Paul’s Cathedral

Je ziet hem al snel uitsteken, de St Pauls Cathedral. Deze kathedraal is gelegen op de Ludgate Hill in de binnenstad van Londen. De enorme koepel is meer dan 100 meter hoog.

buckingham palace londen

Buckingham Palace

Buckingham Palace staat vooral bekend om de wachters en dan voornamelijk de wissel van de wacht. Het grote paleis telt 775 kamers en is een echte trekpleister in Londen.

tower of londen

Tower of London

De Tower of Londen is een prachtig kasteel in het centrum van Londen, gelegen aan de Theems. De Tower of Londen is nu vooral bekend als schatkamer van de Britse Royals.

borough market londen

Borough Market

Als echte foodie, kan Borough Market ook niet ontbreken. Een ware food-heaven vindt je hier. Van verse Schotse eiren, tot Aziatische gerechten. Voor ieder wat, maar vooral heerlijk vers eten. Daarnaast kan je hier ook heerlijke kazen, groenten en brood kopen.

regent street

Regent Street & Piccadilly Circus

Ga je naar Londen om een weekendje te shoppen? Dan kunnen Regent Straat en Piccadilly Circus niet ontbreken. Van dure en luxe winkels tot sportwinkels, vindt je op deze straten.

the shard londen

The Shard

Het hoogste punt in Londen is The Shard. The Shard is onder andere een luxe hotel en restaurant, waar je bijvoorbeeld heerlijk kan ontbijten ‘s ochtends en kan genieten van het prachtige uitzicht over Londen. Tip: wel even reserveren en stijlvol kleden!

trafalgar square

Trafalgar Square

Trafalgar Square is toch wel één van de bekendste pleinen in Londen. Aan dit plein kan je bijvoorbeeld ook het National Gallery Museum vinden.

3, 4 of 5 daagse busreis Londen

Verken deze prachtige wereldstad tijdens een korte stedentrip. Je reist comfortabel met de bus naar Londen, waar alles voor je geregeld is – inclusief hotel en ontbijt en tour met de bus.

3-daagse busreis Londen

🚎 Reis met bus naar Londen

🛏️ 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

🇬🇧 1,5 dag in Londen

4-daagse busreis Londen

🚎 Reis met bus naar Londen

🛏️ 3 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

🇬🇧 2 volle dagen in Londen

5-daagse busreis Londen

🚎 Reis met bus naar Londen

🛏️ 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt

🇬🇧 3 volle dagen in Londen