Busreis Londen 5 dagen

Alles geregeld – busreis van 5 dagen naar Londen. Boek nu een volledig verzorgde busreis van 5 dagen naar Londen, inclusief busreis, hotelovernachtingen, ontbijt, stadstour en alle tijd om de stad te verkennen.

tower bridge londen

5-daagse busreis naar Londen – Programma

Dag 1: heenreis

De eerste dag van de 5 daagse busreis naar Londen staat helemaal in het teken van de heenreis. Je zal worden opgehaald op de vooraf afgesproken opstapplaats en vandaar rijdt de bus naar Londen. Afhankelijk van het vertrek moment dat je hebt gekozen, kan dat met de ferry zijn. Mocht dit niet met de ferry zijn, dan rijdt de bus via de Eurotunnel naar Londen. Aan het einde van de dag komt de bus aan in Londen, waar de bus je zal afzetten bij het hotel.

Dag 2: vrije tijd in het centrum van Londen of een boottocht op de Thames

Na de eerste nacht overnachten, staat het ontbijt klaar in het hotel. Hier kan je kiezen uit een traditioneel Engels ontbijt, of juist het welbekende continentale ontbijtbuffer. Na het ontbijt zal de buschauffeur jullie eerst meenemen voor een rondrit door de stad. Deze rondrit geeft je een goede mogelijkheid om snel de highlights van Londen te zien. Uiteraard kan je er later voor kiezen om nogmaals naar deze highlights te gaan in jullie vrije tijd. De rondrit met de bus komt bijvoorbeeld langs de Big Ben, Buckingham Palace en Trafalgar Square. Na de stadstour met de bus, krijg je alle tijd om Londen zelf te verkennen. Je kan hier kiezen voor een rondvaart op de Thames (tegen bijbetaling) of juist op eigen houtje Londen verkennen. De bus haalt je aan het einde van de dag weer op in het centrum van Londen en je wordt weer netjes bij het hotel afgezet.

Dag 3: vrije tijd in het centrum van Londen

De derde dag staat volledig in het teken van het ontdekken van Londen in je eigen tijd. Of je er nou voor kiest om te gaan shoppen bij Harrods, of juist heerlijk wilt gaan eten op Borough Market, je hebt alle vrijheid om Londen te zien. Mocht je er voor kiezen musea of attracties te bezoeken, dan is het aan te raden om tickets voor af te kopen. Zo hoef je in ieder geval geen tijd te verliezen aan de rijen en ben je ook verzekerd van een een entreebewijs. Aan het einde van de dag wordt je weer opgehaald in het centrum van Londen en weer naar het hotel gebracht.

Dag 4: vrije tijd in het centrum van Londen of een trip naar Windsor

Ook dag 4 geeft de ruimte om nogmaals Londen te verkennen. Mocht je tegen die tijd al voldoende van Londen hebben gezien, dan kan je er ook voor kiezen een trip te maken naar Windsor. Dit is een georganiseerd trip naar Windsor, waar je vrije tijd krijgt om het plaatsje Windsor te ontdekken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om Windsor Castle te bezoeken, wat een van de kastelen van de ‘Royal Family’ is. Windsor Castle is ook de plek waar Queen Elizabeth jarenlang heeft gewoond. Je vindt naast Windsor Castle dan ook de St. George’s Chapel waar de koningin begraven ligt. Blijf je daarentegen liever in Londen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Londen heeft genoeg te bieden, of het nou een bezoek aan Buckingham Palace of Tower of Londen wordt, zelfs met 2 tot 3 dagen in Londen blijft er genoeg om te ontdekken.

Dag 5: terugreis

De laatste dag zal je voor de laatste keer ontbijten in het hotel, waarna de bus weer naar Nederland vertrekt. De bus rijdt dezelfde route terug als de heenreis. Er is nog een moment om te eten, voordat je weer wordt afgezet op de plek waar je ook bent opgestapt.

★ Onze aanrader!

Wat zit er bij deze 5-daagse busreis inbegrepen?

Wij raden de 5 daagse busreis aan, zodat je genoeg tijd hebt om in Londen door te brengen.

Inclusief busreis

Het vervoer voor je stedentrip naar Londen is uiteraard met de bus. Dezelfde bus zorgt voor het vervoer van het hotel naar het stadscentrum.

4 dagen hotel & ontbijt

Als je 5 dagen naar Londen gaat, dan is de reis inclusief 4 hotelovernachtingen met ontbijt. De hotelkamers zijn tweepersoonskamers.

Inclusief stadsrondrit

Op de eerste dag in Londen verzorgt de buschauffeur een rondrit met de bus. Zo krijg je snel een tour door de stad langs alle highlights.

slangenreizen londen

Alles over Slangenreizen.nl

De busreizen naar Londen worden georganiseerd door Slangenreizen. Slangenreizen is een specialist als het gaat om busreizen en rijdt dus ook met eigen bussen. Je kunt hierbij kiezen uit een korte trip of een meerdaagse stedentrip naar Londen. Ook kan je vanuit verschillende plekken in Nederland opstappen.

Lees hier meer over Slangenreizen en de beoordelingen van reizigers

Alle comfort in de bus naar Londen toe

touring car naar londen
binnenkant bus
bus binnenkant stoelen

Je zal naar Londen reizen met een fijne tour bus. Deze bus wordt enkel gebruikt voor busreizen en beschikt dan ook over het nodige comfort en faciliteiten om het een aangename reis te maken. Het grote voordeel van reizen met de bus, is dat je 20kg kostenloos mee mag nemen op deze busreis naar Londen.

5 dagen naar Londen met de bus? Stap hier op.

Waar je bij vliegen altijd naar het vliegveld moet afreizen, is dat bij de busreis naar Londen van 5 dagen niet nodig. Je kan namelijk door heel Nederland opstappen, of dat nou in Amsterdam of Eindhoven is. De bus haalt je op bij de aangegeven opstap plaats. Tijdens het boeken dien je aan te geven waar je wenst op te stappen. Je wordt na de reis ook weer op deze plek afgezet. Bekijk hieronder waar je kan opstappen als je een busreis naar Londen van 5 dagen boekt.

Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Beek-Elsloo, Breda, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Heerlen, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zwolle.

Boek nu een 5-daagse stedentrip naar Londen

Check nu eenvoudig de beschikbaarheid en prijzen online. Je ziet ook direct op welke datum er een vertrekgarantie is. Dit betekent dus dat de busreis hoe dan ook door gaat. Wel zo fijn om te weten als je uit kijkt naar een stedentrip naar Londen.

Liever 3 of 4 dagen naar Londen?

We raden de 5 daagse busreis naar Londen absoluut aan. Je hebt de tijd nodig om Londen te ontdekken, zonder dat je daar gehaast over hoeft te doen. Wil je daarentegen toch liever wat korter naar Londen, dan kan je ook kiezen voor een 3 daagse of 4 daagse stedentrip met de bus. Het grote verschil tussen de 3 en 4 daagse stedentrips is de mogelijkheid om naar Windsor te gaan. Deze optie is niet onderdeel van de andere stedentrips

Bezienswaardigheden in Londen

bezienswaardigheden londen

Big Ben

st pauls cathedral londen

St. Pauls Kathedraal

buckingham palace londen

Buckingham Palace

Of het nou de Big Ben of Buckingham Palace is, er is een hoop indrukwekkende architectuur en bezienswaardigheden te zien in Londen. Het is dan ook niet zo gek dat de meeste reizigers meerdere dagen nodig hebben om Londen goed te verkennen. Naast een aantal mooie bezienswaardigheden in Londen is er ook zat te doen in Londen. Of het nou gaat om musea of een rondje in de London Eye, er is voor ieder wel een leuke activiteit te vinden.