Bus Rotterdam naar Londen

Een busreis van Rotterdam naar Londen is zo geboekt. Je stapt gemakkelijk in Rotterdam op en de bus brengt je comfortabel naar de wereldstad Londen. In Rotterdam stap je bij Metrostation Capelse Brug op.

bus rotterdam naar londen

Meerdaagse busreis naar Londen – Programma

Vanuit Rotterdam direct naar Londen met de bus

Met de bus naar Londen reizen wordt steeds populairder. Dit is niet zo vreemd, want wanneer je met de bus reist ben je van alle gemakken voorzien. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van reizen met de bus naar Londen. In dit artikel vertellen we je alles over reizen met de bus van Rotterdam naar Londen.

Opstapplaats: Metrostation Capelsebrug

Wanneer je met de bus naar Londen reist vanuit Rotterdam zijn er meerdere opstapplaatsen mogelijk. Eén van de mogelijkheden is Metrostation Capelsebrug. Dit is een metro- en busstation. Wanneer je op de bus stapt naar Londen vind je jouw bus bij de lijnbushaltes. Hier zal de chauffeur je helpen met het plaatsen van je bagage in het bagageruim en kun je jouw handbagage in het bagagevak boven je zitplaats leggen.

Als je liever een losse busticket koopt, kan je naast metrostation Capelsebrug ook opstappen bij het NS Centraal Station Rotterdam. Op jouw ticket zal precies staan bij welke opstapplaats je wordt verwacht. Naast deze twee centrale opstapplaatsen zijn er nog meer mogelijkheden om op te stappen in Rotterdam. Je kunt bij je boeking aangeven wat je voorkeur is. Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid voor losse bustickets.

Reistijd van Rotterdam naar Londen

De reistijd van Rotterdam naar Londen is gemiddeld 11 uur en 35 minuten, maar de reistijd kan variëren afhankelijk van het aantal haltes dat de bus aandoet en de tijd die het kost om op de boot van Calais naar Dover te komen. De bus zal vanaf Rotterdam bij meerdere haltes stoppen en dan doorrijden naar Calais. Bij Calais zal de bus de veerpont naar Dover nemen. Om op deze veerpont te komen heeft de bus ongeveer een uur de tijd. De reis met de veerpont van Calais naar Dover duurt twee uur. Wanneer de bus de veerpont verlaat, rijdt deze door naar Londen.

Volledige reis boeken

Een volledig verzorgde reis maak je gemakkelijk vanuit Rotterdam naar Londen. Je stapt op in Rotterdam en de bus brengt je naar het hotel in Londen.

Inclusief de bustrip

De reis wordt natuurlijk volledig verzorgd, inclusief de bustrip naar Londen toe. Dit doe je in een moderne touring bus.

2 dagen hotel & ontbijt

Het hotel is geregeld en de bus brengt je direct naar het hotel toe. Je hoeft dus niet met de metro, trein of taxi naar het hotel af te reizen. Het hotel is inclusief ontbijt.

Inclusief stadstour met de bus

De buschauffeur laat je Londen zien door middel van een bus tour. Na de bus tour heb je alle tijd om de stad zelf te verkennen.

De bus van Rotterdam naar Londen in een super moderne touring car

touring car naar londen
binnenkant bus
bus binnenkant stoelen

Stap gemakkelijk op in Rotterdam. Dit doe je Metrostation Capelse Brug in Rotterdam. Ook kan je er voor kiezen een los busticket te kopen. Als je liever een los busticket naar Rotterdam koopt, dan kan je opstappen bij Rotterdam Centraal Station of Rotterdam Zuidplein.

Check nu de beschikbaarheid van deze Busreis Rotterdam Londen

Check nu snel en gemakkelijk online de beschikbaarheid. Ook wordt er direct aangegeven of er een vertrek garantie is voor deze busreis. Online boeken doe je eenvoudig online en de bevestiging ontvang je direct na het voltooien van de boeking.

Bezienswaardigheden in Londen

bezienswaardigheden londen

Big Ben

st pauls cathedral londen

St. Pauls Kathedraal

buckingham palace londen

Buckingham Palace

Of je nou een volledig verzorgde busreis of een los busticket koopt, Londen is een stad om te ontdekken. De vele mooie bezienswaardigheden maken het de trip absoluut waard. Waar je in de winter kan genieten van de gezellige winter- en kerstmarkten, geniet in de lente van de mooie parken in de stad. Uiteraard kan je de bekende bezienswaardigheden zoals Buckingham Palace en de Big Ben niet missen. Een ritje in de Londen Eye maakt de trip helemaal af.